Disclaimer & Copyright

Unele dintre informațiile de pe acest site sunt despre probleme de ordin medical,  nu sunt sfaturi medicale și nu trebuie interpretate ca atare. În cazul în care sunteți preocupaţi de sănătatea dumneavoastră sau sănătatea copilului dumneavoastră, luați legătura cu medicul și/sau solicitaţi asistență medicală imediat.

Acest site web poate conține link-uri către site-uri terțe, părți care sunt responsabilitatea exclusivă a unor astfel de terțe părți independente. LLL nu are nici un control asupra conţinutului sau politicilor unor astfel de site-uri web ale unor terțe părți, și, prin urmare, nu suntem responsabili pentru conținutul, acuratețea sau fiabilitatea oricăror site-uri web care pornesc cu link din acest site.

O descriere sau o referință la un produs, un serviciu publicat pe acest site (inclusiv orice descriere sau trimitere prin link) nu implică aprobarea de către LLL a acestui produs, serviciu sau publicare, cu excepția cazului în care se menționează altfel.

În legătură cu vizualizarea și folosirea acestui site, nu aveți permisiunea de a descărca o copie a materialelor și fotografiilor postate pe acest site. Fotografiile aparțin mamelor care au primit ajutor în alăptare cu permisiunea de a fi publicate și nu aveți dreptul de a le folosi.

Traducerile au la bază munca și timpul mamelor care au primit ajutor în alăptare și nu aveți dreptul de a le folosi în scop comercial.

Cererile de permisiune trebuie să fie îndreptate către departamentul pentru Publicații, pe pagina Contactați-ne.