Ce face LLL

164114_135643033165672_5457283_n

Cine suntem?

La Leche League (LLL) International este o organizaţie non-profit formată din voluntari, fără interese politice sau religioase, specializată în furnizarea de informaţii, de încurajare şi sprijin în alăptare pentru  mame, viitoare mame și pentru angajaţii din domeniul pediatriei.

Sprijin de la mamă la mamă

Principalele noastre resurse sunt consultantele LLL, acreditate şi recunoscute pe plan internaţional. Fiecare consultantă LLL este o mamă cu experienţă personală în alăptare care oferă sprijin altor mame cu dificultăţi în alăptare. Consultanta este la curent cu cele mai noi informaţii despre cercetările privind alăptarea datorită educaţiei continue ce se desfăşoară în cadrul organizaţiei. Ea oferă sugestii practice şi sprijin emoţional pentru mamele care participă la întâlnirile lunare, la telefon şi prin e-mail.

Sprijin profesional

La Leche League lucrează cu un Consiliu Consultativ de Sănătate, format din specialişti în domeniul alăptării, al pediatriei şi din domenii conexe. La Leche League este recunoscută ca autoritatea numărul unu în lume în alăptare şi poate fi partener pentru fiecare profesionist din domeniul medical şi social. La Leche League organizează conferinţe şi seminarii pentru diferite grupuri profesionale.

Expertiză recunoscută la nivel internaţional

La Leche League International serveşte ca un consultant non-guvernamental pentru UNICEF şi menţine relaţii oficiale cu Organizaţia Mondială a Sănătăţii.

Publicaţii

La Leche League este cea mai mare sursă din lume în ceea ce priveşte alăptarea, distribuind peste trei milioane de publicaţii anual, inclusiv cărţi, pliante, reviste pentru părinţi şi reviste pentru profesioniştii din domeniul sănătăţii. Informaţiile sunt disponibile în peste 30 de limbi.